Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skoplje: Francuz pokušao da stigne avion na pisti

SKOPLJE - Na aerodromu u Skoplju je priveden Francuz koji je pokušao da trčeći po pisti stigne avion jer je prespavao ukrcavanje, objavilo je danas Ministarstvo unitrašnjih poslova Makedonije

Na aerodromu u Skoplju je priveden Francuz koji je pokušao da trčeći po pisti stigne avion jer je prespavao ukrcavanje, objavilo je danas Ministarstvo unitrašnjih poslova Makedonije.

Kako se navodi, radi se o francuskom državljaninu, rođenom 1984. godine, koji je zaspao >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u stolici čekajući ukrcavanje u avion na liniji Skoplje-Beč, juče ujutro u 4.30.

Kada se probudio i "vidio da je propusti let u panici je počeo da viče i u jednom trenutku je počeo da trči i da udara u izlazna vrata, koja je nasilno otvorio, pa se uputio mostom želeći da se ukrca u avion".

Nakon što je vidio da je avion priključen na "puš-bek" vozilo provalio je vrata na avio-mostu i strčao stepenicama na platformu i počeo da trči prema avionu kojem su bili uključeni motori, naveo je MUP.

Franuza, koji je vikao nerazumljivo visokim tonom i trčao prema avionu koji se spremao za polijetanje, zaustavio je vozač "puš-bek" vozila i sprečio ga da stigne do vazduhoplova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušao da stigne avion trčeći po pisti

Izvor: Radio 021, 12.Jul.2016

Na aerodromu u Skoplju priveden je Francuz koji je pokušao da trčeći po pisti stigne avion jer je prespavao ukrcavanje, objavilo je danas Ministarstvo unitrašnjih poslova Makedonije...Kako se navodi, radi se o francuskom državljaninu, rođenom 1984. godine, koji je zaspao u stolici čekajući ukrcavanje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.