Šešelj: Radikali ličnim primerom pokazuju da su spremni da se žrtvuju za državu i narod (VIDEO)

Izvor: Beta, 28.Maj.2020, 14:38

Šešelj: Radikali ličnim primerom pokazuju da su spremni da se žrtvuju za državu i narod (VIDEO)

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je u Šapcu da je na izborima najbolje glasati za tu stranku, navodeći da ona nikad nije prevarila gradjane i nikad nije bila u nekoj kriminalnoj aferi."Iskreni smo i dosledne patriote, spremni smo da se žrtvujemo za svoj narod i državu, što smo i na ličnim primerima često pokazivali", rekao je Šešelj, koji je danas obišao mačvanski okrug, saopšteno je iz te stranke.On je, navodeći razloge zašto gradjani treba da glasaju za SRS, rekao da ih ona nikad nije prevarila niti izneverila, naglašavajući i da nikad nije bila ni u kakvim kriminalnim, korupcionaškim aferama.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Šešelj: Nećemo držati mitinge i tribine u predizbornoj kampanji zbog korona virusa

Izvor: Danas, 28.Maj.2020

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj ocenio je danas da je ta stranka "jedina ozbiljna opoziciona stranka" na predstojećim izborima u Srbiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.