Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2022, 13:55

Šef NATO-a o Rusiji i Ukrajini: Ovo je opasan trenutak za Evropu

Glavni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg je danas rekao kako se broj ruskih vojnika na granici s Ukrajinom povećava te kako je vremena za upozorenje na mogući napad sve manje, javlja Reuters. Stoltenberg je to izjavio nakon što se u Briselu sastao s britanskim premijerom Borisom Džonsonom.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Stoltenberg i Johnson upozorili da je opasan trenutak za bezbednost Evrope

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Feb.2022

Generalni seketar NATO Jens Stoltenberg i britanski šef diplomatije Boris Johnson (Boris Džonson) upozorili su da je jačanje ruske vojske "opasan trenutak" za Evropu. "Broj ruskih snaga raste. Vreme upozorenja za mogući napad se smanjuje", izjavio je Stoltenberg na konferenciji za medije nakon...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.