Saši Mirkoviću određen kućni pritvor, uz nanogicu

Izvor: B92, 19.Okt.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saši Mirkoviću određen kućni pritvor, uz "nanogicu"

Bivšem narodnom poslaniku SNS i predsedniku Skupštine Grada Zaječara Saši Mirkoviću određena je mera kućnog pritvora uz elektronski nadzor.

To su prenele Večernje novosti, a Mirković je prethodno uhapšen zbog sumnje da je bio u grupi koja je javnim nabavkama oštetila gradski budžet za oko 33 miliona dinara.

Nataša Tošić, jedan od članova advokatskog tima koji zastupa Mirkovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istakla je da su juče, kada je odložen glavni pretres u Osnovnom sudu u Zaječaru, da je sud uvažio zahtev odbrane da se Mirković pusti iz pritvora.

“Glavni pretres je odložen, budući da prvokokrivljena Milena Trajković Milena Trajković nije imala rok od osam dana za pripremanje odbrane. Mi smo predali Mirkovićevu putnu ispravu, ponudili jemstvo u vidu gotovog novca i zahtev da bude u kućnom pritvoru, uz obaveznu primenu elektronskog nadzora, do okončanja postupka”, kazala je adokatica Tošić.

Sud je Mirkoviću odredio kućni pritvor, uz nanogicu, ali je odbacio ponudu za jemstvo u novcu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saši Mirkoviću određen kućni pritvor

Izvor: RTS, 19.Okt.2017

Bivšem predsedniku Skupštine opštine Zaječar Saši Mirkoviću je odlukom suda ukinut "klasičan" pritvor, u kojem je bio nešto više od mesec dana, i zamenjen za kućni pritvor bez nanogice. . U Upravi za izvršenje krivičnih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.