Saša Popović rekao Karleuši da je izgledala kao cirkus sa 16 godina, ali ni ona mu nije ostala dužna

Izvor: B92, 22.Maj.2016, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Popović rekao Karleuši da je izgledala kao cirkus sa 16 godina, ali ni ona mu nije ostala dužna

Sinoćnje izdanje “Zvezda Granda” na TV Prva bilo je posebno zanimljivo posle nastupa Maryane Katić, kada su usledile kritike Jelene Karleuše, a zatim i prepucavanje JK sa Sašom Popovićem.

Karlueša je započela sa kometarisanjem imena kandidatkinje koja ima slovo “y” u imenu.

“Sve ti imaš. I ‘y’ i Pariz itd”, kazala je Jelena, nakon što je kandidatkinja objasnila da je rođena i živi u Parizu.

Jelena je pohvalila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pevanje i talenat, ali nije bila zadovoljna izgledom kandidatkinje i izborom pesama.

“Dolaziš iz zemlje koja je kolevka mode. Obukla si se kao Lejdi Gaga, ali iz Bugarske. Tvoj stajling ne ide sa ovim ‘y’. Taj koji te je obukao je iz Lapova, a ne iz Pariza”, kazala je Karleuša, na šta je kandidatkinja dodala da ju je obukao neko iz Kragujevca.

“Ne možeš da pevaš takvu muziku i da izgledaš tako. I mene si zeznula kada sam imala 16 godina. Više imaš šminke nego ja u tim godinama. A, volela sam da se frakam za sve pare”, dodala je Karleuša i onda se uključio Saša Popović: “Ja sam te viđao Jelena na početku karijere izgledala si kao crikus Adrija”.

Jelena nije želela da ostane dužna i odmah odgovorila: “Videla sam i ja tebe kako visiš na nekoj bini sa plafona obučen kao tri cirkusa Adrije i pevao si na svu muku, da skandal bude još veći, ali to je tada bilo to vreme”.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Jelena Karleuša,   Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.