Sa kruzera u novi karantin: Državljani Srbije danas se iskrcavaju sa Dajmond prinsesa

Izvor: Večernje novosti, 27.Feb.2020, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa kruzera u novi karantin: Državljani Srbije danas se iskrcavaju sa "Dajmond prinsesa"

Srpski državljani koji se nalaze na kruzeru "Dajmond prinses" u Jokohami, u Japanu, a koji nisu pozitivni na koronavirus, danas će napustiti brod TOKIO - Srpski državljani koji se nalaze na kruzeru "Dajmond prinses" u Jokohami, u Japanu, a koji nisu pozitivni na koronavirus, danas će napustiti brod.Oni će nakon iskrcavanja ostati još najmanje 14 dana u karantinu u Japanu.Na kruzeru "Dajmond prinses" bilo je ukupno 14 državljana Srbije, od kojih 12 članova posade. Dvoje putnika i jedan član posade ranije su evakuisani i vratili su se u Srbiju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devetoro Srba napustilo kruzer, smešteni u karantin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2020

Devetoro srpskih državljana koji su se nalazili na kruzeru "Dajmond princes" u Japanu, a nisu bili pozitivni na koronavirus, napustili su brod, javlja RTS...Nakon iskrcavanja ostaće još 14 dana u karantinu u Japanu...Kako RTS saznaje, u pitanju je studentski dom u blizini Tokija u Saitama prefekturi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.