STRAVIČNA NESREĆA! Hrvatska ministarka automobilom pokosila devojčicu (10)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA! Hrvatska ministarka automobilom pokosila devojčicu (10)

U saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila u Vinkovcima teže je povređeno dete na koje je dok je pretrčavalo ulicu naletelo vozilo kojim je upravljala ministarka regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac.

Iz vukovarsko-sremske policije navode kako je do nesreće došlo u trenuku kada je dete prelazilo ulicu izvan obeleženog pešačkog prelaza, prenela je Hina.

Devojčica je prevezena na hitni prijem u Opštu županijsku bolnicu u Vinkovcima gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj je pružena pomoć, a potom je prevezena u KBC Osijek, potvrdila je portparolka vinkovačke bolnice Sonja Marinković.

- Dete nije bilo životno ugroženo. Pregledom je utvrđena povreda potkolenice - kazala je Marinković.

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU medijima je uputilo saopštenje u kojem je navedeno da je danas u Vinkovcima pred vozilo kojim je upravljala Gabrijela Žalac, van obeleženog pešačkog prelaza istrčalo 10-godišnje dete.

U saopštenju se dodaje da je dete žurno kolima hitne pomoći prevezeno u vinkovačku bolnicu gde je konstatovan prelom potkolenice.

- S obzirom na šok za obe porodice, oglašavamo se pisanim putem. Detaljnije o celom slučaju izjasniće se nadležne službe. U popodnevnim satima gospođa Žalac posetiće povređeno dete - navelo je ministarstvo.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.