SRBIJA GLASA 3. APRILA: Dogovor postignut na međustranačkom dijalogu u prisustvu predsednika Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 11:05

SRBIJA GLASA 3. APRILA: Dogovor postignut na međustranačkom dijalogu u prisustvu predsednika Vučića

Predsednički izbori biće raspisani 3. marta, a održani 3. aprila. 

Parlamentarni izbori za grad Beograd će biti raspisani 15. februara, kako bi bili održani 3. aprila.

Kako se nezvaničko saznaje, ovo je dogovor koji je upravo postignut na dijalogu koji se u Skupštini vodi bez prisustva stranaca, a na kojem prisustvuje i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako se saznaje, na Dijalogu su prihvaćeni i još neki dodatni zahtevi opozicije. 

Podsetimo, među prvima u Skupštinu na današnji sastanak stigli su zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj, predstavnica Srpske stranke Zavetnici Milica Ðurđević Stamenkovski, lider Dveri Boško Obradović, predsednik Pokreta Dosta je bilo Sasa Radulović, a tu su i šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović i potpredsednik Skupštine i funkcioner SNS Vladimir Orlić.

Na današnjem sastanku Radne grupe za međustranački dijalog bez stranaca očekuje se da vlast i opozicija dođu do završnog dokumenta o poboljšanju izbornih uslova.

- Na osnovu svih predloga koje smo imali do sada probaćemo da dođemo do završnog dokumenta koji bi imao kao svoj krajnji cilj da većina učesnika bude zadovoljna i tokom i rezultatima dijaloga - rekao je ranije Ivica Dačić.

Time bi posle dijaloga koji je vođen sa evroparlamentarcima, posle zaključaka i mera koje je vlast počela da sprovodi, bio zaokružen proces međustranačkog dijaloga, dodao je Dačić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.