SRAMOTA KOLIKO JE TUŽAN PRIZOR: Iznervirani zbog gužve blokirali saobraćaj, izašli iz kola pa se tukli kao u ringu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 12:14

SRAMOTA KOLIKO JE TUŽAN PRIZOR: Iznervirani zbog gužve blokirali saobraćaj, izašli iz kola pa se tukli kao u ringu (VIDEO)

Nakon što su jedan drugom uputili više udaraca pesnicama, u susret im je pritrčao jedan muškarac koji je pokušao da ih razdvoji.

Na društvenim mrežama pojavio je snimak na kome se vidi kako se dvojica muškaraca brutalno tuku nasred ulice, a ova drama odigrala se na uglu Tošinog bunara i Ulice Pariske komune.

Kako se vidi na snimku, ova dvojica su, pretpostavimo nakon prepirke u toku vožnje, izašla iz svojih vozila i otpočela obračun prilikom kojeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su potpuno blokirali saobraćaj u tom delu.

Choose your fighter, Studenjak rules. pic.twitter.com/kGIE5VSzkF

— ČAJNING BOXING del HLORO (@CopezziP) May 16, 2021

Objava je izazvala brojne negativne komentare, a pojedini su i navijali.

"Za neke rane jutarnje časove ovaj bije sasvim slobodno", "Više će ovog desno boleti ruka nego levog glava" neki su od komentara.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makljanje vozača kod Tošinog bunara VIDEO

Izvor: B92, 17.Maj.2021

Beograd -- Društvenim mrežama kruži snimak tuče u Beogradu, nastao na uglu ulica Tošin bunar i Pariske komune...Pretpostavlja se da su dvojica muškaraca nakon prepirke tokom vožnje izašli iz svojih vozila i počeli da se tuku, zaustavljajući tako saobraćaj, pa i vozilo GSP-a, na inače prometnoj...

Nastavak na B92...

KONJI PONOVO JURE - SAMO NE PO HIPODROMU VEĆ PO ULICAMA BEOGRADA! Čovek jaše životinju usred saobraćajne gužve (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021

Vozač koji ujedno i snima sve vreme vozi auto ispred koga juri konj..Na društvenim mrežama osvanuo je snimak nesvakidašnjeg događaja u Beogradu...Naime, autor video zapisa zabeležio je nesvakidašnju scenu kada je tokom vožnje ulicama Skojevskog naselja naleteo na konja...A post shared by 🄱🄴🄾🄶🅁🄰🄳...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.