SPREMITE SE ZA KONFRONTACIJU! Kim poslao direktnu poruku Bajdenu i Americi, Severna Koreja spremna za rat

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 08:14

"SPREMITE SE ZA KONFRONTACIJU!" Kim poslao direktnu poruku Bajdenu i Americi, Severna Koreja spremna za rat

Severnokorejski lider je spreman na sve

Severnokorejski lider Kim Džong Un poručio je na sastanku centralnog komiteta vladajuće Radničke partije da Pjongjang mora da bude pripremljen i za dijalog i za konfrontaciju sa SAD tokom mandata američkog predsednika Džoa Bajdena.

Kim je istakao da su pripreme za konfrontaciju naročito važne "kako bi se zaštitilo dostojanstvo države i mirno okruženje", objavila je severnokorejska agencija KCNA.

Kako se dodaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << severnokorejski lider je na sastanku u četvrtak izneo strategiju odnosa sa Vašingtonom, ukazujući na "tendenciju politike novoizabrane američke administracije".

Južnokorejsko ministarstvo spoljnih poslova prethodno je saopštilo da će se visoki zvaničnici te zemlje, Japana i SAD sastati danas u Južnoj Koreji kako bi razgovarali o pitanju Severne Koreje.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RT: Severna Koreja mora biti spremna i za dijalog i za konfrontaciju sa Vašingtonom - Kim Džong Un

Izvor: Vostok.rs, 18.Jun.2021

Severna Koreja mora biti spremna i za dijalog i za konfrontaciju sa Vašingtonom, rekao je predsednik Severne Koreje Kim Džong Un u svojoj prvoj direktnoj izjavi o politici prema „novonastaloj“ američkoj administraciji. Severnokorejski lider je pružio "detaljnu analizu" administracije Džoa...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.