ŠOKANTNI DETALJI NESTANKA ANASTASIJE (27) U GRČKOJ: Policija pronašla njen mobilni, pregledala kamere i otkrila SUMNJIVI DETALJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 17:29

ŠOKANTNI DETALJI NESTANKA ANASTASIJE (27) U GRČKOJ: Policija pronašla njen mobilni, pregledala kamere i otkrila SUMNJIVI DETALJ!

Dlake plave kose pronađene u kući u kojoj je osumnjičeni živeo.

Slučaj nestanka Anastasije Rubinske (27), kojoj se trag izgubio u ponedeljak uveče na ostrvu Kos u Grčkoj, i dalje je obavijen velom misterije.

Mediji prenose da je nađen njen mobilni telefon bez SIM kartice, a porodica nestale devojke poslala je grupu privatnih detektiva koji će pokušati da saznaju šta se te kobne noći dogodilo.

Mobilni telefon, koji je ranije u napuštenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zgradi u oblasti Marmarija pronašao čovek koji radi kao obezbeđenje, a za koji je utvrđeno da pripada nestaloj Anastasiji - pregledali su nadležni i utvrđeno je da je SIM kartica izvađena iz uređaja.

Ta činjenica je, kako ocenjuje Katimerini, dodatno pojačala sumnje policije da se iza njenog nestanka krije zločin.

Istovremeno, prema informacijama, na telu mladića iz Bangladeša (32) koji se smatra glavnim osumnjičenim za nestanak devojke, pronađene su ogrebotine i tragovi borbe.

Nadležni su mu uzeli uzorak DNK sa genitalija i noktiju, a dlake plave kose pronađene i u kući u kojoj je živeo.

Još jedan važan element koji nadležni ispituju jeste da muškarac, kod koga je pronađena avionska karta za Italiju, koja je navodno izdata dan nakon nestanka devojke, nije obavestio nikoga - čak ni svog cimera - da namerava da ode.

Policija na Kosu takođe pregleda i ispituje snimke sa pet sigurnosnih kamera sa različitih mesta koji prikazuju Anastasijino kretanje. Kako je objavljeno, na njima se vidi kako lepa plavokosa devojka kupuje u mini marketu koji se nalazi nekoliko kilometara od hotela u kome je radila.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOV ZAPLET U SLUČAJU SMRTI ANASTASIJE Misteriozne poruke nađene na telefonu ubijene devojke u Grčkoj, njen dečko ponovo pozvan na razgovor

Izvor: Blic, 19.Jun.2023, 15:19

U toku je istraga u slučaju ubistva 27-godišnje Poljakinje Anastasije Rubinske, a grčke vlasti ispituju svaki aspekt slučaja nakon pronalaska tela nesrećne devojke u oblasti Alikes na ostrvu Kos.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.