SNS u Čačku: Napadi na novinare na protestima opozicije sinhronizovani i koordinisani

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Feb.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS u Čačku: Napadi na novinare na protestima opozicije sinhronizovani i koordinisani

Povereništvo Srpske napredne stranke (SNS) u Čačku osudilo je danas "verbalni napad" na novinarku čačanskog portala Epicentar preš, na poslednjem protestu "Jedan od pet miliona" u tom gradu, navodeći da su ;napadi na novinare tokom tih protesta "sinhronizovani i koordinisani od strane organizatora".

SNS je u saopštenju osudio i "koordinirane uvrede i prozivke na račun drugih medija" tokom protesta koje po navodima SNS-a, organizuje opozicija.

"Neprijatni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << događaji sa poslednjeg protesta opozicije samo su još jedan pokazatelj licemerja i besmisla neostvarenih i frustriranih političara", navodi se u saopštenju čačanskog Povereništva Srpske napredne stranke.

Portal Epicentar preš je objavio ranije da je tokom protesta "Jedan od pet miliona" koji je u petak uveče održan u Čačku, nepoznati muškarac prišao novinarki tog portala i zahtevao da mu pokaže fotografije koje je napravila na protestu.

"Pošto se uverio da ga na fotografiji nema, udaljio se sa lica mesta", naveo je portal.

U Čačku je do sada održano pet protestnih okupljanja "Jedan od pet miliona" u organizaciji čačanskih studenata koji studiraju u Beogradu. Svi dosadašnji skupovi protekli su bez većih incidenata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SNS u Čačku: Napadi na novinare na protestima opozicije sinhronizovani i koordinisani

Izvor: Danas, 18.Feb.2019

Povereništvo Srpske napredne stranke (SNS) u Čačku osudilo je danas "verbalni napad" na novinarku čačanskog portala Epicentar press, na poslednjem protestu "Jedan od pet miliona" u tom gradu, navodeći da su napadi na novinare tokom tih protesta "sinhronizovani i koordinisani od strane organizatora". Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.