SNS:Pajtić osvedočeni lažov, nek podnese ostavku

Izvor: Blic, 30.Sep.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS:Pajtić osvedočeni lažov, nek podnese ostavku

Srpska napredna stranka zatražila je danas od predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića da podnese ostavku na tu funkciju, navodeći da je on "osvedočeni lažov".

SNS u saopštenju ističe da su MUP i BIA nedvosmisleno potvrdili da niko nikada nije prisluškivao Bojana Pajtića, niti Lidiju Udovički, sestru ministarke Kori Udovički, te da se još jednom pokazalo da je "šef vojvođanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << režima osvedočeni lažov".

SNS navodi da je očigledno da je velika nervoza i panika u redovima Demokratske stranke, jer su svesni da ih je njihov stranački šef, Bojan Pajtić, ponovo obrukao povodom navoda o prisluškivanju i da pitanja koja DS postavlja ministru policije Nebojši Stefanoviću, treba da ponove Bojanu Pajtiću i "njegovom partneru Danilu Redžepoviću, i da ih pitaju ko tu koga prisluškuje, i ko tu šta sa kim radi, i ko šta izmišlja".

Nebojša Stefanović izjavio je ranije danas da MUP i BIA nikada nisu prisluškivali razgovore Bojana Pajtića i da je u pitanju akcija rušenja predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića.

Nakon toga DS je saopštila da je "zgrožena" činjenicom da ih je ministar unutrašnjih poslova optužio za destabilizaciju države kao i da nije odgovorio na pitanja ko je i po čijem nalogu prisluškivao lidera te stranke Bojana Pajtića.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SNS: Nervoza i panika u redovima DS-a

Izvor: RTS, 30.Sep.2015

Srpska napredna stranka saopštila je da je očigledno da postoji velika nervoza i panika u redovima Demokratske stranke, jer su svesni da ih je njihov stranački šef Bojan Pajtić ponovo obrukao. . SNS ističe i da pitanja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.