Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Sep.2015, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović demantuje da su prisluškivali Pajtića

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da MUP i BIA nikada nisu prisluškivali lidera Demokratske stranke Bojana Pajtića.

"MUP i BIA nikada nije prisluškivala njihove (Bojana Pajtića i Lidije Udovički) telefone u istoriji i taj papir (koji je objavljen na sajtu Teleprompter) ne potiče iz naših službi", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

On je istakao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << je u pitanju izmišljena i potpuno fabrikovana priča.

Stefanović je kazao i da je u pitanju akcija rušenja predsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića jer nekom očigledno ne odgovara što se Srbija podiže.

Sajt Telepromper objavio je juče transkript razgovora Bojana Pajtića i Lidije Udovički koja je tada bila predstavnica američke firme CWP u kojem se pominje da je direktor Elektromreže Srbije Nikola Petrović tražio reket od dva miliona eura od te komapnije da bi je priključili na mrežu EMS-a.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Pokušaj destabilizacije zemlje, DS režim je prisluškivao Vučića

Izvor: Blic, 30.Sep.2015

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da ni MUP ni BIA nikada nisu prisluškivali telefone premijera Vojvodine Bojana Pajtića i Lidije Udovički. On je upozorio na pokušaj destabilizacije zemlje, zbog čega predlaže vanredne izbore. Stefanović je istakao i da postoje...

Nastavak na Blic...

SNS:Pajtić osvedočeni lažov, nek podnese ostavku

Izvor: Blic, 30.Sep.2015

Srpska napredna stranka zatražila je danas od predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića da podnese ostavku na tu funkciju, navodeći da je on "osvedočeni lažov"...SNS u saopštenju ističe da su MUP i BIA nedvosmisleno potvrdili da niko nikada nije prisluškivao Bojana Pajtića, niti Lidiju Udovički,...

Nastavak na Blic...

Špijunska afera vodi do izbora

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2015

ŠPIJUNSKA afera koja je danas žestoko protresla političku scenu Srbije mogla bi da bude okidač za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora i za potpuno raščišćavanje međupartijskih odnosa u zemlji! Ukratko, Bojan Pajtić je javno poručio da ga neko prisluškuje i pozvao državne organe...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.