SKANDAL! Napila se pa PRIZNALA TRAMPOVU TAJNU: Evo zašto se Donald NE SLIKA pored ćerke

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! Napila se pa PRIZNALA TRAMPOVU TAJNU: Evo zašto se Donald NE SLIKA pored ćerke

Bivša asistentkinja Donalda Trampa otvorila dušu

Američki predsednik, navodno, ne voli da bude na fotografiji sa ćerkom Tifani jer misli da je gojazna, tvrdi nekadašnja Trampova asistentkinja iz Bele kuće Medlin Vesterhaut.

Vesterhautova je popila nekoliko pića i "otvorila dušu" pred reporterima u golf klubu u Nju Džerziju.

- Jedan od radnika obezbeđenja pričao je da Tramp svoju najmlađu ćerku ne bi mogao da prepozna u većoj grupi ljudi - ispričala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Vesterhautova i dodala da je verovatno u bliskijem odnosu sa Tifani nego Tramp.

Od četiri reportera koji su bili prisutni samo je novinar Vašington posta objavio ove detalje koji su otkriveni tokom neformalne večere. Osoblje Bele kuće često obeduje sa reporterima dok je predsednik na putu.

Među članovima osoblja Bele kuće više su zabrinuti zbog kršenja dogovora o neformalnom razgovoru tokom večere nego tračarenja Vesterhautove.

Tramp je potvrdio da je njegova asistentkinja više ne radi u administraciji Bele kuće nakon što je pričala o njegovoj deci. Ipak, predsednik SAD istakao je da žali zbog gubitka dobre osobe među saradnicima.

BONUS VIDEO: PRONAĐENO REŠENJE ZA PROBLEM ZAVISNOSTI: Evo kako da tinjedžeri prestanu da konzumiraju ALKOHOL I CIGARETE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.