SEDNICE PREDSEDNIŠTVA, IO i GO SNS: Glavne teme vanredni izbori i protesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2019, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEDNICE PREDSEDNIŠTVA, IO i GO SNS: Glavne teme vanredni izbori i protesti

Srpska napredna stranka održaće danas sednice Predsedništva, proširenog sastava Izvršnog odbora i Glavnog odbora, saopšteno je iz SNS.

Predstavnicima medija biće omogućeno da prisustvuju uvodnom delu sednice, na kojem će govoriti predsednik Aleksandar Vučić, nakon čega se sednica zatvara za javnost.

Sednice će biti održane u velikoj dvorani Sava centra u 16 sati.

Mediji su preneli da će glavne teme sednica biti odgovor na najnovije pritiske opozicije, te odluka o vanrednim parlamentarnim izborima.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BLIC" SAZNAJE Odluka o izborima posle Vučićevih poseta Kini i Berlinu

Izvor: Blic, 16.Apr.2019

Ne pristajem ni na kakve ultimatume opozicije. Oni ne traže da narodu bude bolje, njihovi uslovi su tajkunski, poručio je juče najbližim saradnicima predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...

Vučić: Tražiće nam da priznamo KiM

Izvor: RTS, 16.Apr.2019

U Velikoj sali Centra "Sava" održava se sednica proširenog sastava Izvšrnog i Glavnog odbora Srpske napredne stranke. Lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će se od Srbije tražiti da prizna nezavisno Kosovo. Opoziciji je poručio da je dobrodošla u parlament, ali...

Nastavak na RTS...

Vučić: Ako idemo na izbore, ima da pobedimo ubedljivije nego ikad; Miting ne počinje dok svi ne stignu

Izvor: Večernje novosti, 16.Apr.2019

Velika sala Sava centra, u kojoj se održavaju sednice Izvršnog i Glavnog odbora SNS u proširenom sastavu, ispunjena je do poslednjeg mesta U TOKU je sednica Predsedništva SNS, posle koje zaseda rukovodstvo stranke u širem sastavu.Velika sala Sava centra, u kojoj će biti održane...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.