SASLUŠANI PRVI SVEDOCI U SLUČAJU UŽASA NA ZVEZDARI: Među njima i MAJKA nesrećne devojčice - poznato šta je izjavila

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 16:57

SASLUŠANI PRVI SVEDOCI U SLUČAJU UŽASA NA ZVEZDARI: Među njima i MAJKA nesrećne devojčice - poznato šta je izjavila

Pored majke, saslušana je i policajka, koja je opisala sa kakvim užasom se srela dok je ulazila u stan.

U Prvo osnovnom tužilaštvu danas je salušana majka zlostavljane devojčice (8), koju je otac Uroš Pašajlić (38), godinama držao zarobljenu u kadi.

Osim nje svoj iskaz je dala i policajka, koja je dete sapasila iz stana i odnela ga u bolnicu.

Kako smo nezvanično saznali majka je rekla da nije viđala ćerku, jer je Uroš stalno to izbegavao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tvrdio joj da dete ima sve što joj treba za život.

S druge strane policajka je opisala sa kakvim užasom se srela dok je ulazila u stan.

Prema nezvaničnim saznanjima ona je rekla: "Bilo je mračno. A kada smo ušli u kupatilo iz kade je izvirila devojčica, bila je jako mršava, jedva je sedela".

Podsećamo, Uroš Pašajlić (38) je svoju ćerku (8) u poslednjih pet godina držao zarobljenu u stanu u naselju Mirijevo. Nesrećna devojčica zatečena je jedva živa i neuhranjena, u kadi u zaključanom kupatilu, a oko nje su bili buđavi ostaci hrane i razbacane stare stvari.

Sve vesti o zlostavljanju devojčice sa Zvezdare možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.