ŠALJEMO PORUKU DA JE SRBIJA ZEMLJA NADE I SNOVA Sandra Božić pozvala na veliki narodni skup ispred Narodne skupštine

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 17:19

"ŠALJEMO PORUKU DA JE SRBIJA ZEMLJA NADE I SNOVA" Sandra Božić pozvala na veliki narodni skup ispred Narodne skupštine

Božić je naglasila da je politika predsednika Vučića obezbedila "stabilnost i mir u trenutnim teškim vremenima".

Uoči sutrašnjeg velikog narodnog skupa "Srbija nade", Sandra Božić, potpredsednica Narodne skupštine Republike Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke, u izjavi za portal Srbija Danas, kazala je da će ovaj skup biti politicka prekretnica koja ce odrediti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << politiku Srbije u narednim godinama.

Važnost skupa je u tome da treba da se pokaže pravo lice Srbije, te da okupi sve one radne, vredne, marljive ljude, obične ljude koji vole i koji su izgradili svoju zemlju i ne stide se toga - istakla je Božić.

Ona je naglasila da je politika predsednika Vučića obezbedila "stabilnost i mir u trenutnim teškim vremenima".

Sutra ćemo jasnije nego ikad poslati snažnu poruku da je Srbija zemlja nade i ostvarenih snova, te da moramo da ostanemo na istom putu kako bismo svim građanima omogućili najbolje uslove za život - kaže Božić.

Potpredsednica Narodne skupštine Republike Srbije, podsetila je da je predsednik Vučić najavio donošenje značajnih odluka u narednom periodu.

Samo zato mislim da je važno da sutra dođemo svi sa svojim prijateljima i porodicama, te da na pristojan i dostojanstven način pružimo podršku Srbiji nade - zaključila je za Srbiju Danas, Sandra Božić.

Podsetimo, veliki narodni skup "Srbija nade", u organizaciji SNS, biće održan sutra, 26. maja, ispred platoa Narodne skupštine, sa početkom u 19 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMIJERKA POZVALA GRAĐANE DA DOĐU U ŠTO VEĆEM BROJU: "Sada je vreme da budemo ujedinjeni, sada je vreme da se ne delimo"

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023

Veliki narodni skup "Srbija nade" održaće se sutra 26. maja ispred platoa Narodne skupštine..Premijerka Srbije Ana Brnabić se obratila građanima Srbije i pozvala ih da se u što većem broju okupe ispred platoa Narodne skupštine Srbije kako bi svi zajedno pokazali jedinstvo u ovim teškim danima...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.