PREMIJERKA POZVALA GRAĐANE DA DOĐU U ŠTO VEĆEM BROJU: Sada je vreme da budemo ujedinjeni, sada je vreme da se ne delimo

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 21:54

PREMIJERKA POZVALA GRAĐANE DA DOĐU U ŠTO VEĆEM BROJU: "Sada je vreme da budemo ujedinjeni, sada je vreme da se ne delimo"

Veliki narodni skup "Srbija nade" održaće se sutra 26. maja ispred platoa Narodne skupštine

Premijerka Srbije Ana Brnabić se obratila građanima Srbije i pozvala ih da se u što većem broju okupe ispred platoa Narodne skupštine Srbije kako bi svi zajedno pokazali jedinstvo u ovim teškim danima.

- Nikada nismo i nikada nećemo odustati od uspešne i jake Srbije. Sada je vreme da budemo ujedinjeni, sada je vreme da se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << delimo. Sada je vreme da pokažemo da ima stvari koje su važnije od politike - izjavila je premijerka.

A post shared by СНС Београд (@beograd_sns)

Ona je naglasila da SRbija mora da nastavi putem kojim je krenula i da stajanja na tom putu nema.

- Zato vas pozivam da dođete sutra, 26. maja na plato ispred Narodne skupštine, kako bismo pokazali svima da Srbija ne sme da stane! - zaključila je Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRNABIĆ I VUČEVIĆ PRED NAJVEĆI SKUP U ISTORIJI: Niko ne može da nas deli, pokazaćemo jedinstvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023

Veliki narodni skup "Srbija nade" održaće se sutra 26. maja ispred platoa Narodne skupštine...Premijerka Srbije Ana Brnabić se obratila građanima Srbije i pozvala ih da se u što većem broju okupe ispred platoa Narodne skupštine Srbije kako bi svi zajedno pokazali jedinstvo u ovim teškim danima...Na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.