SAD: Tri vojnika poginula tokom obuke u Džordžiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2019, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Tri vojnika poginula tokom obuke u Džordžiji

Tri vojnika su poginula, a tri povređena u nesreći tokom obuke u vojnoj bazi u američkoj saveznoj državi Džordžiji.

Vojska SAD je saopštila da su se vojnici nalazili u oklopnom vozilu, kada se nesreća dogodila jutros, preneo je Glas Amerike.

"Veoma smo tužni zbog gubitka tri vojnika i ranjavanja još tri. Molimo se za porodice koje je pogodila ova tragedija", naveo je u saopštenju general-major Toni Aguto, komandat Treće pešadijske divizije u kojoj su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stradali vojnici.

Vojska je u saopštenju incident nazvala nesrećom, ali nije navela više detalja, dok zvanicnici baze Fort Stjuart nisu komentarisali situaciju.

Baza Fort Stjuart, osnovana 1940. godine, najveća je vojna instalacija istočno od reke Misisipi.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tri vojnika poginula tokom obuke u Džordžiji

Izvor: RTS, 20.Okt.2019

Tri vojnika su poginula, a tri povređena u nesreći tokom obuke u vojnoj bazi "Fort Stjuart" u američkoj saveznoj državi Džordžiji. . Vojnici su se u trenutku nesreće nalazili u oklopnom vozilu, saopštila je vojska SAD..Vojska...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.