Ruskinja poginula u pokušaju da napravi selfi

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruskinja poginula u pokušaju da napravi selfi

MOSKVA - Jedna mlada Ruskinja poginula je u padu sa mosta na kojem je pokušala da napravi fotografiju same sebe sa oblakoderima moskovskog finansijskog centra u pozadini, saopštila je danas ruska policija.

Žrtva, 21-godišnja studentkinja Ruskog državnog univerziteta za turizam i uslužnu industriju, navodno je pokušavala da uslika selfi ispred jedne od moskovskih znamenitosti, ali je u tom pokušaju pala sa mosta, prenio je sajt "Raša tudej".

Do incidenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je došlo sinoć u blizini Moskovskog međunarodnog biznis centra, koji se takođe naziva "Moskovski siti".

Prema preliminarnim informacijama, mlada žena je pokušavala da napravi selfi zajedno sa svojim prijateljima, ali se nije dobro uhvatila za ogradu mosta i pala je sa njega na obalu reke, rekao je izvor blizak istrazi za agenciju Tass.

Drugi izvori, međutim, navode da je djevojka poginula zato što je ograda mosta, na koju se naslonila da bi napravila selfi, bila slomljena.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ruskinja poginula u pokušaju da napravi selfi

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2015

Jedna mlada Ruskinja poginula je u padu sa mosta na kojem je pokušala da napravi fotografiju same sebe sa oblakoderima moskovskog finansijskog centra u pozadini, saopštila je danas ruska policija...Žrtva, 21-godišnja studentkinja Ruskog državnog univerziteta za turizam i uslužnu industriju, navodno...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.