Ruski vojni savetnik poginuo u Siriji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski vojni savetnik poginuo u Siriji!

Smrt ruskog diplomate ostavila je svet u šoku

Ruski vojni savetnik je poginuo u Siriji prilikom granatiranja sirijske vojske od strane terorista, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

„Za vreme granatiranja militanata jedinice sirijske vojske poginuo je ruski vojni savetnik potpukovnik Aleksej Bučeljnikov. On se nalazio u Siriji u sastavu grupe ruskih vojnih savetnika koja se bavi obukom vojnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << artiljerijskih jednica sirijske vojske", navodi se u saopštenju.

Navodi se da je za vreme obuke sirijska jedinica bila meta napada terorističkih snajpera. Potpukovnik Bučeljnikov je smrtno ranjen.

„Komanda je Alekseja Bučeljnikova posmrno nagradila", dodali su u ruskom vojnom resoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBILI GA ISLAMISTI: Ruski vojni savetnik poginuo u Siriji

Izvor: Večernje novosti, 02.Maj.2017

Ruski vojni savetnik poginuo je u Siriji, saopštilo je ministarstvo odbrane te zemlje Ruski vojni savetnik poginuo je u Siriji, saopštilo je ministarstvo odbrane te zemlje.Ministarstvo je saopštilo da je vojno lice stradalo od hica iz snajpera sa položaja koji je pod kontrolom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.