Rusi ponovi udarili na teroriste, digli avione, meta Idlib

Izvor: B92, 13.Jun.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi ponovi udarili na teroriste, digli avione, meta Idlib

Ruski avioni izveli su napad na položaje terorista u Idlibu po koordinatama koje su dobili od turske strane, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Teroristi su noćas granatirali punkt za osmatranje Oružanih snaga Turske, koji se nalazi u području visoravni Džebel-Zavija, u provinciji Idlib, javlja "Sputnjik"

Zbog pretnje svojim vojnicima, turska komanda se obratila ruskom Centru za mirenje zaraćenih snaga sa molbom za pomoć, nakon čega su izvedena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << četiri napada na pozicije terorista.

„Po koordinatama koje je navela turska strana, avioni Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije izveli su četiri napada. U području Dokha ubijen je veliki broj terorista i uništena je artiljerija iz koje su granatirane turske osmatračnice“, navodi se u saopštenju.

U saopštenju Ministarstva odbrane Rusije naglašeno je da će biti nastavljena tesna saradnja ruske i sirijske komande u borbi protiv terorizma u Siriji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruska avijacija opet podignuta u Siriji

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jun.2019

Avioni Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije izveli su napad na položaje terorista u Idlibu po koordinatama koje su dobili od turske strane, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.