Rat - dan 256: Nastavljaju se žestoki napadi; Upozorenje; Počinje bitka; Teška situacija; Eksplozija

Izvor: B92, 06.Nov.2022, 09:38

Rat - dan 256: "Nastavljaju se žestoki napadi"; Upozorenje; Počinje bitka; "Teška situacija"; Eksplozija

Završio se 256. dan rata u Ukrajini, a najžešće borbe vode se oko Hersona i Bahumata u Donjeckoj oblasti.

Za mnoge delove Ukrajine najavljeno produženje restrikcija struje posle ruskih raketnih udara.

Iran priznao da je isporučio dronove Moskvi, naglašavajući da je to urađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre početka rata u Ukrajini.

U video-obraćanju, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je odbacio navode Teherana, rekavši da je Ukrajina samo u petak oborila 11 bespilotnih letelica.

Najveća nuklearna elektrana u Evropi, Zaporožje ponovo je dobila spoljašnje snabdevanje strujom dva dana nakon što je isključena sa mreže zbog, kako se navodi, ruskog granatiranja koje je oštetilo vodove visokog napona, saopštila je Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA).

Sve o ratu u Ukrajini iz minuta u minut pratili ste u Live Blogu B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Herson i 10 naselja bez struje i vode nakon akta sabotaže

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2022

Administarcija Hersonske oblasti saopštila je danas da su brojna naselja, uključujući i grad Herson, ostali bez vode i električne energije nakon, kako navode, ukrajinskog akta sabotaže...U saopštenju objavljenom na Telegramu, administracija Hersona je navela da su snabdevanje strujom i vodom privremeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.