Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2018, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radmanović osvojio ubjedljivo najveći broj glasova za Parlament BiH

SARAJEVO - Na izborima za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Republici Srpskoj najviše glasova osvojili su kandidati SNSD-a, a među njima prednjači Nebojša Radmanović sa 33.750 glasova, što je ujedno i najviše glasova među svim kandidatima za parlament BiH iz oba entiteta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Od aktuelnih ministara na nivou BiH Mektić dobio najviše glasova

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2018

SARAJEVO - Pojedini ministri iz Savjeta ministara Bosne i Hercegovine iz posljednjeg mandatnog perioda su na Opštim izborima bili u trci za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine. Najbolji rezultat među njima je ostvario Dragan Mektić, ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.