RUSIJA NEĆE TRČATI NI ZA KIM Lavrov nema nameru da se dodvorava Zapadu: Nismo mi prekinuli kontakte sa SAD (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 10:08

"RUSIJA NEĆE TRČATI NI ZA KIM" Lavrov nema nameru da se dodvorava Zapadu: Nismo mi prekinuli kontakte sa SAD (VIDEO)

Na Baliju u Indoneziji danas je počeo sastanak ministara 19 najrazvijenijih zemalja sveta, zajedno sa Evropskom unijom, na kojem, između ostalih, učestvuju Blinken i Lavrov.

Rusija neće trčati ni za kim sa predlozima za sastanke, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov komentarišući mogućnost razgovora sa državnim sekretarom SAD Entonijem Blinkenom na marginama ministarskog sastanka G20.

- Nismo mi prekinuli sve kontakte sa SAD >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ne jurimo ni za kim predlažući sastanke - rekao je Lavrov, prenosi RIA Novosti.

"Не мы прервали контакты". Лавров резко ответил на вопрос о его о возможной встрече с Блинкеномhttps://t.co/DjQP7psxUn pic.twitter.com/MLeXuvJGSX

— РИА Новости (@rianru) July 8, 2022

Na Baliju u Indoneziji danas je počeo sastanak ministara 19 najrazvijenijih zemalja sveta, zajedno sa Evropskom unijom, na kojem, između ostalih, učestvuju Blinken i Lavrov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SEVAJU VARNICE NA SAMITU G20: Borelj oštro kritokovao Lavrova, ruski ministar napustio prostoriju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022

Na Baliju u Indoneziji danas je počeo sastanak ministara 19 najrazvijenijih zemalja sveta, zajedno sa Evropskom unijom...Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov nije bio prisutan tokom većeg dela popodnevnog zasedanja članica G20 na Baliju i napustio je prostoriju nakon što je izneo svoje izlaganje,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.