RIK: Izbore za savete nacionalnih manjina prate i domaći i strani posmatrači

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Nov.2018, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK: Izbore za savete nacionalnih manjina prate i domaći i strani posmatrači

Neposredne izbore za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina, koji će se održati 4. novembra 2018. godine pratiće pored domaćih i strani posmatrači, saopšteno je večeras.

Ministarstvo spoljnih poslova dalo je pozitivno mišljenje za posmatranje rada organa za sprovođenje izbora na svim biračkim mestima za Misiju OEBS u Srbiji i Delegaciju Evropske unije u Srbiji, ambasadu Velike Britanije, Hrvatske, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << SAD, Slovačke, Turske, Nemačke i Ukrajine.

U nedelju, 4. novembra održavaju se treći redovni izbori za 22 nacionalna saveta nacionalnih manjina, a pravo glasa ima 509.315 birača.

Republička izborna komisija (RIK) utvrdila je 58 zbirnih izbornih lista kandidata za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na izborima za nacionalne savete domaći i strani posmatrači

Izvor: N1 televizija, 02.Nov.2018, 00:19

Neposredne izbore za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina, koji će se održati 4. novembra 2018. godine pratiće pored domaćih i strani posmatrači, saopšteno je večeras...Ministarstvo spoljnih poslova dalo je pozitivno mišljenje za posmatranje rada organa za sprovodjenje izbora na svim...

Nastavak na N1 televizija...

UOČI GLASANJA: U nedelju izbori za Savete nacionalnih manjina

Izvor: Kurir, 02.Nov.2018

Biračka mesta za neposredne izbore biće otvorena od 7 do 20 časova, a glasaće se na 926 mesta širom Srbije

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.