RHMZ SE HITNO OGLASIO: U naredna dva sata kreću PLJUSKOVI i GRMLJAVINA, na udaru ovi delovi Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 20:35

RHMZ SE HITNO OGLASIO: U naredna dva sata kreću PLJUSKOVI i GRMLJAVINA, na udaru ovi delovi Srbije

Hladan tuš pred toplotni udar

Republički hidrometeorološki zavod najavio je nevreme sa grmljavinom koje će tokom večeri zahvatiti sever i zapadne predele Srbije.

- Oblačnost iz Semberije i Slavonije koja je već zahvatila krajnji zapad Srema, jugozapad Bačke i donje Podrinje tokom večeri će se premeštati preko Vojvodine i prolazno uslovljavati kišu i pljuskove sa grmljavinom - piše u najavi na portalu RHMZ-a.

Meteorolozi navode da je pljusak moguć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ponegde u planinskim predelima zapadne Srbije.

Na sajtu RHMZ prethodno je objavljeno upozorenje na visoke temperature za celu narednu sedmicu. Najviše temperature biće od 34 do 38 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DO KRAJA MESECA PAKLENO RHMZ izdao upozorenje na visoke temperature, ali biće i OSVEŽENJA

Izvor: Blic, 26.Jul.2021, 07:47

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavio je da će u naredna dva sata u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji, Vojvodini, Šumadiji, Braničevu i na području Beograda biti promenljivo oblačno vreme, povremeno uz kratkotrajnu kišu ili lokalni pljusak.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.