REAKCIJA MINISTRA ODBRANE OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA: Šojgua pitali kada će se završiti rat u Ukrajini, a on... - snimak UBRZO NESTAO sa sajta! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023, 12:44

REAKCIJA MINISTRA ODBRANE OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA: Šojgua pitali kada će se završiti rat u Ukrajini, a on... - snimak UBRZO NESTAO sa sajta! (VIDEO)

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu je u razgovoru za medijsku kuću TV Zvezda ruskog Ministarstva obrane upitan kako će rat završiti, na šta je odgovorio: "Svaki rat završava mirom".

Ali kada je novinar upitao koliko brzo se može očekivati mir u Ukrajini, Šojgu nije odgovorio na pitanje i otišao je iz prostorije.

Iako je TV Zvezda prvo pustila snimak ministra odbrane kako odlazi, ona je u kasnijem saopštenju isečena.

❗️Any war >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ends in peace- russian Minister of Defence Shoigu.

Has he just said WAR? Ooops… watch out, Sergei, windows are everywhere, even in basements.

For a start to end the war that you started would be good to f*ckoff from the Ukrainian land!!! pic.twitter.com/5rosLXOoOJ

— Maria Drutska 🇺🇦 (@maria_drutska) March 21, 2023

Zapadni analitičari kažu da ruski predsednik Vladimir Putin verovatno planira da odugovlači rat što je duže moguće u nadi da će podrška Zapada Ukrajini oslabiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOJGU REKAO "ZABRANJENU REČ" Ovaj snimak Rusi nisu smeli da vide: Minsitar odbrane pobegao od novinara (VIDEO)

Izvor: Blic, 23.Mar.2023

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu je snimljen kako rat u Ukrajini naziva "ratom", a ne "specijalnom vojnom operacijom", kako taj sukob zvanično naziva Kremlj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.