Putin sa Savetom bezbednosti Rusije sprema odgovor za SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2021, 16:12

Putin sa Savetom bezbednosti Rusije sprema odgovor za SAD

Sastanak ruskog predsednika Vladimira Putina sa stalnim članovima Saveta bezbednosti Rusije bio je posvećen recipročnom odgovoru na nove američke sankcije, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Bilo je razgovora o merama koje će biti odgovor na američke sankcije koje su uvedene našoj zemlji dan ranije, a predsednik je takođe obavestio prisutne o svojim ovonedeljnim međunarodnim telefonskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kontaktima", rekao je Peskov, prenosi TASS.

Ranije je zvaničnik Kremlja potvrdio da princip reciprociteta ostaje osnova za odgovor Moskve na sankcije koje su SAD uvele Rusiji, ali da će konačnu odluku o tome doneti predsednik Putin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMERIČKI AMBASADOR U MOSKVI POZVAN HITNO U KREMLJ: Putinova desna ruka saopštila odgovor Rusije na sankcije!

Izvor: Kurir, 16.Apr.2021

Pomoćnik ruskog predsednika Vladimira Putina obavestio je danas američkog ambasadora u Rusiji o odgovoru Moskve na novi paket američkih sankcija, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitri Peskov.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.