Putin ide u Tursku 27. aprila?

Izvor: B92, 29.Mar.2023, 23:27

Putin ide u Tursku 27. aprila?

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je da postoji mogućnost da ruski predsednik Vladimir Putin poseti Tursku 27. aprila.

Kako je istakao, Putin će učestvovati na svečanosti punjenja goriva u nuklearnu elektranu "Akuju".

"Projekat izgradnje nuklearne elektrane "Akuju" se uspešno realizuje. Postoji mogućnost da gospodin Putin dođe u Tursku na ceremoniju, 27. marta. Možda ćemo zajedno učestvovati u njoj u onlajn formatu", objasnio je turski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lider u intervjuu televiziji Haber. On je istakao da Turska neće dozvoliti da je Zapad uvuče u rat protiv Rusije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdogan: Putin bi mogao da poseti Tursku povodom otvaranja nuklearke

Izvor: Blic, 30.Mar.2023, 00:30

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da bi njegov ruski kolega Vladimir Putin mogao da poseti Tursku krajem aprila povodom inauguracije prve nuklearke u toj zemlji koju je gradila ruska kompanija Rosatom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.