Putin demantovao da je vlasnik vile za koju ga optužuje Navaljni (VIDEO)

Izvor: Beta, 25.Jan.2021, 15:42

Putin demantovao da je vlasnik vile za koju ga optužuje Navaljni (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin lično je danas demantovao da je vlasnik lusuzne rezidencije, za koju ga je optužio zatvoreni opoziconar Aleksej Navlajni, a čija je onlajn istraga o toj kući pregledana 86 miliona puta."Nisam video taj film jer nisam imao vremena. Ništa od toga što je tu prikazano kao da su moje stvari ne pripada meni ni mojim bližnjim", rekao je Putin u razgovoru sa ruskim studentima povodom Dana studenata prenošenog preko televizije.U video snimku objavljenom na Lajf Jutjub kanalu Alekseja Navaljnog 19. januara prikazuje se imanje i vila kod Crnog mora. Tim Navaljnog objavio je video navodeći da je ta luksuzna "palata" izgradjena za predsednika Putina kroz komplikovanu korupcionašku šemu, prenosi agencija AP.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Rusija i Aleksej Navaljni: Putin negira tvrdnje da je vlasnik luksuzne palate kupljene „najvećim mitom u istoriji“

Izvor: Danas, 25.Jan.2021

YouTube/Alexei NavalnyU izveštaju se tvrdi da se na beskrajnom posedu nalazi kazino, hokejaški teren i vinograd Predsednik Rusije Vladimir Putin demantovao je tvrdnje svog najvećeg kritičara, uhapšenog opozicionara Alekseja Navaljnog, da je raskošna palata na obali Crnog mora u njegovom vlasništvu....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.