Putin:Rusija neće ignorisati tursko pomaganje teroristima

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin:Rusija neće ignorisati tursko pomaganje teroristima

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da Rusija neće zaboraviti to što su turske snage oborile ruski borbeni avion i da će zbog toga Turksa zažaliti, ali da se neće upustiti u "vojno zveckanje oružjem" sa tom zemljom, prenosi Rojters.

Putin je istakao da će Turska "više nego jedanput" zažaliti zbog onog što je učinila i da se varaju oni koji misle da će se reakcija Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zaustaviti samo na trgovinskim sankcijama.

U godišnjem obraćanju naciji, Putin je rekao da ne može da ignoriše tursko pomaganje terorista.

On je naveo da se ruska vojska u Siriji bori za bezbednost zemlje, ističući da napori jedne države nisu dovoljni da bi se porazio međunarodni terorizam.

Zemlje ne bi smjele da imaju dvostruke aršine prema terorizmu, upozorio je Putin.

Putin: No safe havens for terror, no double standards, we know who profits (LIVE) https://t.co/MPjg6Sq1Ke pic.twitter.com/8yh4ufF9hC
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Rusija neće ignorisati tursko pomaganje teroristima

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2015

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je danas da Rusija neće zaboraviti to što su turske snage oborile ruski borbeni avion i da će zbog toga Turksa zažaliti, ali da se neće upustiti u "vojno zveckanje oružjem" sa tom zemljom, prenosi Rojters...Putin je istakao da će Turska "više...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.