Protest protiv Trampa u Parizu

Izvor: B92, 11.Nov.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest protiv Trampa u Parizu

Na Trgu Republike u Parizu je organizovan protest protiv američkog predsednika Donalda Trampa.

Na protestu su antifašističke grupe pozvale na mobilizaciju "svim potrebnim sredstvima", javljaju francuski mediji.

"Figaro" prenosi da su oko Trga Republike raspoređene policijske snage i da policajci pretražuju torbe ljudi koji su se tu zatekli.

Ranije danas dogodio se incident uoči početka centralne ceremonije povodom obeležavanja okončanja Prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svetskog rata u francuskoj prestonici kada je ispred kolone vozila u kojoj se nalazio Tramp iskočila žena obnaženih grudi, na kojima je pisalo "Lažni mirotvorac", a odgovornost za incident preuzela je feministička grupa "Femen".
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Protest protiv Trampa u Parizu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Nov.2018

PARIZ - Na Trgu republike u Parizu organizovan je protest protiv američkog predsjednika Donalda Trampa, koji je prisustvovao ceremoniji obilježavanja 100 godina od završetka Prvog svjetskog rata.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.