Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2021, 08:53

Pretresi u Tuzli i Sarajevu zbog sporne diplome Osmice

Pripadnici Uprave policije MUP-a TK vrše pretrese na četiri lokacije u Tuzli, a u okviru predmeta koji se vodi zbog diplome koju je Američki univerzitet u Tuzli izdao direktoru Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH Osmanu Mehmedagiću Osmici, potvrđeno je za Klix.ba.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izdata od strane Američkog univerziteta u Tuzli: Pretresi u vezi sa diplomom Osmana Mehmedagića

Izvor: Blic, 18.Jun.2021

U okviru predmeta koji se vodi zbog diplome koju je Američki univerzitet u Tuzli izdao direktoru Obaveštajno-bezbednosne agencije (OBA) BiH Osmanu Mehmedagiću, policija sprovodi pretrese u Tuzli i Sarajevu.

Nastavak na Blic...

Uhapšen direktor Američkog univerziteta u BiH zbog afere sa diplomom Osmice

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2021

TUZLA - U Tuzli je danas uhapšen Denis Prcić, direktor Američkog univerziteta u Bosni i Hercegovini nakon cjelodnevnih pretresa u okviru predmeta koji se vodi zbog diplome koju je ovaj univerzitet izdao direktoru Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH Osmanu Mehmedagiću Osmici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.