Preminuo Rus koji je automobilom pao sa litice na plažu Jaz

Izvor: Blic, 09.Jan.2014, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Rus koji je automobilom pao sa litice na plažu Jaz

Ruski državljanin Aleksandar Ševeljev (47) iz Moskve, preminuo je od povreda koje je zadobio kada je automobilom sleteo sa magistralnog puta Budva-Kotor, niz liticu visoku preko 60 metara na plažu Jaz. Olupina automobila posle nesreće

Podgorički mediji prvo su objavili da je državljanin Rusije preživeo udes, da bi naknadno bilo saopšteno da je, ipak, preminuo na putu ka kotorskoj bolnici.

Nesreća se desila u mestu Žuta greda kadaje Moskovljanin, iz zasad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neutvrđenih razloga, džipom “"micubiši pajero"” probio zaštitnu ogradu i sleteo niz liticu visoku vipše od 60 metara na plažu Jaz.

Ruski državljanin je, kako se pretpostavlja, uspeo da iskoči iz vozila, ali je u udesu zadobio više povreda, od kojih je preminuo na putu ka bolnici u Kotoru.

Prema rečima očevidaca, vozač je pre pada munjevito pretekao jedno vozilo te nastavio da se velikom brzinom kreće dalje, nakon čega je probio zaštitnu ogradu i sleteo niz liticu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Rus koji je automobilom pao sa litice na plažu Jaz

Izvor: Dzungla.org, 09.Jan.2014

Ruski državljanin A.Š. (47) iz Moskve, preminuo je od povreda koje je zadobio kada je automobilom sleteo sa magistralnog puta Budva-Kotor, niz liticu visoku preko 60 metara na plažu Jaz.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Moskovljanin preminuo na ulazu u kotorsku bolnicu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jan.2014

BUDVA - Moskovljanin Aleksandar Ševeljev /46/ preminuo je na ulazu u kotorsku bolnicu od povreda koje je zadobio kada je automobilom sletio na plažu Jaz, u mjestu Žuta greda kod Budve.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.