Premijerka Srbije od sutra u dvodnevnoj poseti Francuskoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jun.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka Srbije od sutra u dvodnevnoj poseti Francuskoj

Premijerka Srbije Ana Brnabić počinje sutra dvodnevnu posetu Francuskoj tokom koje će se sastati sa premijerom Eduarom Filipom i predsednikom Senata Žerarom Laršeom, a predviđena je i poseta udruženju poslodavaca MEDEF i Kulturnom centru Srbije u Parizu.

Sastanak sa Filipom je predviđen u 16.30 prema zvaničnoj agendi francuskog premijera i trajaće oko sat i po, jer francuski premijer u 18.00 ima drugi sastanak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Kako je ranije saopštio njen kabinet, premijerka Srbije će u Parizu posetiti i francusko udruženje poslodavaca MEDEF, a planiran je i obilazak međunarodnog avio-kosmičkog salona "Pariz Er Šou 2019".

Premijerka će posetiti i Kulturni centar Srbije u Parizu u kojem se trenutno nalazi postavka izložbe "Sava Šumanović i tajna pod kupolom" Galerije Matice srpske, otvorene u maju povodom 180 godina diplomatskih odnosa Srbije i Francuske.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Premijerka Srbije od danas u dvodnevnoj poseti Francuskoj

Izvor: RTV Pink, 19.Jun.2019, 00:50

Premijerka Srbije Ana Brnabić počinje danas dvodnevnu posetu Francuskoj tokom koje će se sastati sa premijerom Eduarom Filipom i predsednikom Senata Žerarom Laršeom, a predvidjena je i poseta udruženju poslodavaca MEDEF i Kulturnom centru Srbije u Parizu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.