Predškolci organizovali akciju Srcem u svet

Izvor: Kurir, 18.Okt.2012, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predškolci organizovali akciju Srcem u svet

Predškolci iz vrtića 11 april ispred opštine Novi Beograd održali su Beograd humanitarnu priredbu u okviru akcije „Srcem u svet”, kako bi sakupili novac potreban za lečenje njihove drugarice Teodore

BEOGRAD -  Deca iz vrtića Predškolske ustanove „11. april” održala su ispred zgrade opštine Novi Beograd humanitarnu priredbu u okviru akcije „Srcem u svet”, kako bi sakupili novac potreban za lečenje njihove drugarice Teodore.

Trogodišnjoj devojčici >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koja ide u jedan od vrtića zbog teške bolesti koja je zahvatila oba bubrega za dalje lečenje neophodna je složena operacija koja se jedino može izvrši u SAD-u, na Zdravstveno naučnom institutu „STJude” u Memfisu.

Dok su deca izvodila program posvećen Teodori, na štandovima sa dečjim rukotvorinama građanima su deljene uplatnice, tako da su novac mogli odmah da uplate i tako daju svoj doprinos ovoj plemenitoj akciji.

Svi zainteresovani građani mogu da doniraju sredstva putem uplatnice, na posebno otvoren žiro račun. Broj računa i drugi podaci za uplatu mogu se preuzeti sa sajta opštine Novi Beograd i Preškolske ustanove „11.april”.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Humanitarna akcija „Srcem u svet"

Izvor: Studio B, 18.Okt.2012

Deca iz vrtića „11. april" održala su danas ispred zgrade opštine Novi Beograd humanitarnu priredbu u okviru akcije „Srcem u svet", kako bi sakupili novac potreban za lečenje njihove drugarice Teodore...Trogodišnjoj devojčici koja ide u jedan od vrtića zbog teške bolesti koja je zahvatila...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.