Predsedništvo SNS sutra o kandidatu za predsednika Skupštine

Izvor: B92, 29.Jul.2022, 12:06

Predsedništvo SNS sutra o kandidatu za predsednika Skupštine

Srpska napredna stranka održaće sutra sednicu Predsedništva, na kojoj će biti doneta odluka o kandidatu SNS za predsednika Narodne skupštine.

Sednica će početi u 10 sati, u sedištu naprednjaka na Novom Beogradu, a nakon sednice, koja će biti zatvorena za javnost, planirane su izjave za medije, saopšteno je danas iz SNS.

Da će u SNS sutra odlučiti o kandidatu za predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << parlamenta, potvrdio je sinoć predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, dodajući da će na sednici Predsedništva sutra biti doneta odluka i ostalim kandidatima za skupštinska tela.

"Dali smo dosta toga opozicionim strankama jer je to fer. Oni su zadovoljni i nisu verovali da će toliko da dobiju. Demokratija neka cveta", poručio je on.

Vučić je ranije najavio da će se za oko 12 dana znati ime mandatara koji će sastaviti vladu, a da će nakon toga i vlada biti brzo formirana.

Inače, konstitutivna sednica parlamenta sazvana je za ponedeljak, 1. avgusta, u 10 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsedništvo SNS sutra o kandidatu za predsednika Skupštine Srbije

Izvor: Blic, 29.Jul.2022

Srpska napredna stranka održaće sutra sednicu Predsedništva, na kojoj će, kako je najavljeno, biti doneta odluka o kandidatu SNS za predsednika Narodne skupštine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.