Predsedništvo SNS o rekonstrukciji

Izvor: RTS, 13.Jul.2013, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo SNS o rekonstrukciji

Na sednici Predsedništva SNS-a biće razmatrana kadrovska rešenja za predstojeću rekonstrukciju Vlade, kao i dosadašnji učinak ministara te stranke.

Predsedništvo Srpske napredne stranke zaseda danas, a očekuje se da će se na sednici voditi razgovori o kadrovskim rešenjima za predstojeću rekonstrukciju vlade i učinku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ministara te stranke.

Kako je Tanjugu rečeno u SNS-u, sednica je zakazana za 10 sati i biće održana u sedištu stranke.

Partijski vrh SNS-a razgovaraće o učinku svojih ministara, državnih sekretara i državnih funkcionera, a Glavni odbor stranke, verovatno krajem sledeće nedelje, doneće konačne odluke.

Gostujući u Dnevniku RTS-a, potpredsednik SNS-a Bratislav Gašić rekao je da niko nije dobio fotelju u nasleđe i da svako treba da preuzme odgovornost za svoj rad.

Iako ministri za sada uglavnom poručuju da su spremni na to da njihov rad bude ocenjivan, ali i da su zadovoljni kako su u proteklom periodu radili, lider naprednjaka Aleksandar Vučić ukazao je da će rekonstrukcija biti temeljna i ozbiljna u toj meri da će postaviti standard za sve buduće vlade.

Vučić je upozorio da je teško pronaći one koji će priznati da nisu dobro radili i da je zbog toga neophodno da se postave objektivni kriterijumi za ocenu rada ministara i istovremeno istakao da očekuje napornu sednicu Predsedništva.

Premijer Ivica Dačić rekao je da bi do 14. jula trebalo da budu utvrđeni programski ciljevi i principi na kojima će počivati rekonstruisana vlada, a do 21. jula poznata i kadrovska rešenja.

Prema ranijim izjavama ministara i drugih aktera, do sada nije bilo razgovora o promeni koalicionog sporazuma.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Predsedništvo SNS-a o rekonstrukciji

Izvor: RTS, 13.Jul.2013

Na sednici Predsedništva SNS-a razmatrana kadrovska rešenja za predstojeću rekonstrukciju Vlade, kao i dosadašnji učinak ministara te stranke. ..15.53 - Na sednici Glavnog odbora SNS-a u subotu 20. jula biće doneta odluka o rekonstrukciji sistema izvršne vlasti, rekao Vučić...15.40 - Završena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.