Predsednica Evropske komisije na zapadnobalkanskoj turneji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Sep.2021, 17:53

Predsednica Evropske komisije na zapadnobalkanskoj turneji

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen (Ursula von der Leyen) počinje sutra zapadnobalkansku turneju posetama Albaniji i Severnoj Makedoniji. Kako je najavljeno u Briselu, Fon der Lajen će u sredu 29. septembra posetiti Kosovo, Crnu Goru i Srbiju, a dan kasnije, 30. septembra Bosnu i Hercegovinu. Predsednica Evropske komisije je posetu Zapadnom Balkanu najavila u govoru o stanju Unije sredinom septembra, istakavši da je ulaganje u budućnost tog regiona ulaganje u budućnost...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vučic sutra u Beogradu sa Ursulom fon der Lajen

Izvor: Blic, 28.Sep.2021, 17:18

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće predsednicu Evropske komisije Ursulu fon der Lajen, koja će boraviti u Srbiji 29. i 30. septembra, najavila je pres služba predsednika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.