Predloženi članovi Komisije za izvršenje krivičnih sankcija

Izvor: RTS, 13.Jul.2018, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predloženi članovi Komisije za izvršenje krivičnih sankcija

Skupštinski odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu odlučio je da parlamentu predloži da članovi Komisije za izvršenje krivičnih sankcija budu Neđo Jovanović (SPS), Mihajlo Jokić (SNS), Sreto Perić (SRS), Milanka Jevtović Vukojičić (SNS) i Milan Knežević (SNS).
Predsednik odbora za pravosuđe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Petar Petrović objasnio je na početku da po jednog kandidata predlaže odbor za rad – Milanku Jevtović Vukojičić, odbor za zdravlje i porodicu – Milana Kneževića i odbor za ljudska i manjinska prava – Mehu Omerovića.
Odbor za pravosuđe predložio je da njihova tri predstavnika budu Neđo Jovanović, Mihajlo Jokić i Sreta Perić.
Petrović je kao konačan predlog Komisije koji će biti prosleđen skupštini predložio pet kandidata među kojima nije bio Meho Omerović, što su članovi odbora prihvatili.
Članovi Odbora su prihvatili više predloga sporazuma među kojima su Predlog sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Rumunije o uzajamnoj zaštiti razmenjenih tajnih podataka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mehu Omerovića nisu predložili za člana Komisije za izvršenje krivičnih sankcija

Izvor: BKTV News, 13.Jul.2018

Skupštinski odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu odlučio je danas da parlamentu predloži da članovi Komisije za izvršenje krivičnih sankcija budu Neđo Jovanović (SPS), Mihajlo Jokić (SNS), Sreto Perić (SRS), Milanka Jevtović Vukojičić (SNS) i Milan Knežević (SNS)...Predsednik...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.