U sastav Komisije svi predloženi, ali ne i Omerović

Izvor: B92, 13.Jul.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sastav Komisije svi predloženi, ali ne i Omerović

Beograd -- Skupštinski odbor za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu parlamentu predložio članove Komisije za izvršenje krivičnih sankcija, bez Mehe Omerovića.

Predloženi su Neđo Jovanović (SPS), Mihajlo Jokić (SNS), Sreto Perić (SRS), Milanka Jevtović Vukojičić (SNS) i Milan Knežević (SNS).

Predsednik odbora za pravosuđe Petar Petrović objasnio je na početku da po jednog kandidata predlaže odbor za rad - Milanku Jevtović Vukojičić, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbor za zdravlje i porodicu - Milana Kneževića i odbor za ljudska i manjinska prava - Mehu Omerovića.

Odbor za pravosuđe predložio je da njihova tri predstavnika budu Neđo Jovanović, Mihajlo Jokić i Sreta Perić.

Petrović je kao konačan predlog Komisije koji će biti prosledjen skupštini predložio pet kandidata medju kojima nije bio Meho Omerović, što su članovi odbora prihvatili.

Članovi Odbora su danas prihvatili više predloga sporazuma među kojima su Predlog sporazuma izmedju Vlade Srbije i Vlade Rumunije o uzajamnoj zaštiti razmenjenih tajnih podataka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.