Posvećujemo posebnu pažnju najugroženijima, deci, ženama i starima

Izvor: Beta Video, 12.Jul.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posvećujemo posebnu pažnju najugroženijima, deci, ženama i starima

BEOGRAD - Šef sektora operacija u Delegaciji EU u Srbiji Nikolas Bizel rekao je EU u Srbiji finansira osoblje koje radi u različitim prihvatnim centrima širom zemlje i plaća komunalne troškove. ``Posvećujemo posebnu pažnju najugroženijima, deci, ženama i starima, a deo novca ide i na kontrolu granica da se izgube nerelugarni prelasci. Organizovana politika migranata mora da se radi na legalan način``, rekao je Bizel i ocenio da Srbija do sada imala izuzetno dobar i human odnos prema izbeglicama.(CH5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Srbija ostaje tampon zona za migrante

Izvor: VOA, 12.Jul.2018

Posle vesti iz Evropske unije da su neke zemlje članice zatražile da se formiraju dodatni prihvatni kampovi za migrante u zemljama Zapadnog Balkana koje nisu članice EU, ovo pitanje ostaje da “visi u vazduhu”. Prihvatni centri u Srbiji su već odavno kampovi, u kojima ljudi zarobljeni u tampon...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.