Izvor: Beta, 03.Maj.2014, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poseta Filea značajna za nastavak pregovora sa EU

BEOGRAD, 3. maja 2014. (Beta) - Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je predstojeća poseta evropskog komesara za proširenje Štefana Filea značajna za nastavak pregovora Srbije i EU.

Dačić je za list Danas od subote rekao da će se File u ponedeljak u Beogradu, osim sa njim, sastati sa šefom države Tomislavom Nikolićem, premijerom Aleksandrom Vučićem, kao i s ministrima Nikolom Selakovićem, Nebojšom Stefanovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i Jadrankom Joksimović, predsednicom Skupštine Srbije Majom Gojković i šefovima poslaničkih grupa.

"Ova poseta značajna je za nastavak pregovora Srbije u EU. Tri dana kasnije u Solunu će biti održan sastanak ministara spoljnih poslova zemalja članica EU i Zapadnog Balkana, gde ce biti i evropski komesari za proširenje i enegetiku Štefan File i Ginter Etinger", rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dačić: Značajna poseta Filea

Izvor: Blic, 03.Maj.2014

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da je poseta evropskog komesara za proširenje Štefana Filea Beogradu u ponedeljak značajna za nastavak pregovora Srbije i EU..."Ova poseta značajna je za nastavak pregovora Srbije u EU. Tri dana posle u Solunu će biti održan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.