Ponosan sama na hrvatsku i još ponosniji na evropsku deklaraciju

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ponosan sama na hrvatsku i još ponosniji na evropsku deklaraciju"

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da je veoma ponosan na deklaraciju, koju je o njemu usvojio Hrvatski sabor i naglasio da će biti još ponosniji kada Evropski parlament danas usvoji rezoluciju koja se tiče njega, a koju su inicirali upravo hrvatski poslanici.

Šešelj: Hrvati se upecali na moju udicu

 

Šešelj je naglasio da deklaracija i rezolucija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << znače da je razbio medijsku blokadu koju mu je odmah po povratku iz Haškog tribunala nametnula vlast Aleksandra Vučića, a da je njegova strategija bacanja medijskog mamca Hrvatima postigla pun efekat.

 

Lider radikala je na današnjoj konferenciji za novinare rekao da medijsku blokadu, kojoj je izložen u Srbiji, pored stalne prisutnosti u hrvatskim medijima, razbija i prisustvom na društvenim mrežama, koje, kako kaže, tokom 12 godina boravka u Haškom tribunalu gotovo nije ni poznavao.

"Na tviteru, gde mi je nalog otvorio sin, imam oko 3.000 sledbenika, a posebno je lajkovan citat Jovana Dučića da su Hrvati najhrabriji narod na svetu, ne zato što se nikoga ne boje, već zato što se ničega ne stide", rekao je Šešelj.

 

On je ponovo pozvao premijera Srbije na TV duel na jednoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom i da se argumentovano suoče jedan s drugim.

Šešelj je demantovao da su mu prilikom puštanja na privremenu slobodu bili predočeni određeni uslovi i naglasio da ništa nije potpisao, niti je sa bilo kim u Tribunalu o uslovima razgovarao.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.