Policija upala na zabavu 25 muškaraca, među njima poslanici EU parlamenta - političar priznao

Izvor: B92, 01.Dec.2020, 18:34

Policija upala na zabavu 25 muškaraca, među njima poslanici EU parlamenta - političar priznao

Brisel -- Političar vladajuće mađarske stranke Fides Jozef Šajer priznao je danas da je prošlog petka bio prisutan na jednoj kućnoj zabavi u Briselu.

Tada je policija upala na zabavu zbog kršenja epidemijskih mera.

Popularni informativni sajtovi i portali u Mađarskoj su doslovno preneli Šajerovo priznanje u kojem tvrdi i da je sarađivao s policijom, preneo je Rojters.

Belgijska policija je u petak uveče u centru Brisela prekinula zabranjenu "seks-zabavu" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojoj je prisustvovalo 25 ljudi, uključujući člana Evropskog parlamenta, javljaju lokalni mediji.

Javno tužilaštvo je, kako navode flamanske novine "Het njuzblad", potvrdilo da se zabava održala u centru Brisela.

Mediji prenose da je zabavi prisustvovalo 25 ljudi, od kojih većina muškarci i da su svi kažnjeni zbog kršenja mere koronavirusa.

Dodaje se da je "navodno bilo prisutno nekoliko diplomata i član Evropskog parlamenta", a da je policija na zabavi našla i drogu.

Merama koje su na snazi u Belgiji zabranjeno je okupljanje više od četiri osobe na otvorenom, dok se samo jedna osoba može voditi kao ”bliski kontakt”.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.