Izvor: Luftika.rs, 02.Dec.2020, 11:25

Orbanov poslanik sa 25 golih muškaraca i ekstazijem u rancu na briselskoj gej žurci

Političar vladajuće stranke mađarskog premijera Viktora Orbana pre dva dana je podneo ostavku na mesto poslanika u Evropskom parlamentu, nakon što je priznao da je bio među gostima jedne nesvakidašnje kućne zabave u Briselu, na koju je upala policija zbog kršenja epidemioloških mera protiv koronavirusa.
U izjavi 1. decembra, Jožef Zajer (59), viši član vladajuće stranke premijera Viktora Orbana “Fidesh”, rekao je da sarađuje sa policijom, piše Radio Slobodna Evropa.
Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << njegova izjava odnosi se na privatnu zabavu održanu u Briselu 27. novembra. Zabavu, koja je u belgijskim medijskim izveštajima opisana kao “seks zabava” prekinula je policija, a navodno, bili su uključeni drugi članovi Evropskog parlamenta i diplomate.
Kako navodi Rojters, tužioci su rekli da je policija zadržala oko 20 osoba koje su pronašli u stanu u centru Brisela.
“Bio sam tamo”, rekao je Zajer u izjavi.
U podrumu LGBT bara, koji je zatvoren zbog lokdauna, u petak se održala zabava na kojoj je učestvovalo 25 muškaraca. Po dolasku policijskih zvaničnika, svi su učesnici zabave bili nagi, a na lokaciji je pronađena i pozamašna količina ilegalnih opijata.
Story of the day
Police break up “gang bang” involving 25 men including at least 1 MEP as well as diplomats in central Brussels bar
The unnamed MEP tried to flee through s window but injured himself before claiming European Parliament immunity
Who was he?https://t.co/WvswiHLoOd
— Bruno Waterfield (@BrunoBrussels) December 1, 2020

U saopštenju policije navodi se da je prolaznik video muškarca kako “beži kroz kanal” i da su mu ruke bile krvave.
U izjavi, u kojoj je navedeni muškarac kasnije identifikovan kao Zajer, navodi se da su ozlede najverovatnije nastupile tokom bega. Takođe se navodi da su u njegovom rancu “pronađene opojne droge”, kao i da je otpraćen do kuće gde je, uz diplomatski pasoš, utvrđen njegov identitet.
Zajer u izjavi navodi da mu je policija izdala službeno usmeno upozorenje nakon što su ga odveli kući, ali da on nije koristio droge i da nema nikakvog znanja o ekstazi tableti koju su pronašli u njegovom ruksaku. Dodao je i da duboko žali zbog kršenja ograničenja okupljanja koja su uvedena kako bi se sprečilo širenje koronavirusa.
U Belgiji je dozvoljeno okupljanje najviše četiri osobe u zatvorenom prostoru, a kako navodi britanski Gardijan, na ovoj zabavi se nalazilo najmanje 20 osoba.
Zajer je od ulaska Mađarske u Evropsku uniju 2014. bio član Evropskog parlamenta. Do 2019. godine bio je zamenik predsednika Evropske narodne stranke.
Pepeljuga lezbejka i transrodni ubica zmajeva u dečjim knjigama u Mađarskoj izazvali rat Orbana i LGBTQ zajednice

Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.