Pokusavao je da ozivi zrtvu teroristickog napada a onda je kod njega video ZICE VIDEO

Izvor: medio.rs, 21.Nov.2015, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokusavao je da ozivi zrtvu teroristickog napada a onda je kod njega video ZICE VIDEO

Jedan medicinski radnik, koji se zadesio u jedom kafiću koji je bio na meti teroista prošle nedelje u Parizu, tvrdi da je pokušao da oživi nepoznatog muškarca za koga se ispostavilo da je bombaš samoubica.

Sekund nakon eksplozije u kafiću "Comptoir Voltaire", jedan 46-godišnji medicinski radnik je pritrčao da pomogne povređenom čoveku koji je ležao ispod stola.

Kada je stigao do njega započeo je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << proces oživljavanja metodom veštačkog disanja "usta na usta" i kardio reanimacije.

Međutim, kada mu je zbog masaže srca raskopčao košulju, shvatio je da se radi o teroristi kod koga su još uvek bile eksplozivne naprave koje nisu eksplodirale.

- Prvo sam video žice različite boje. Bila je jedan bela, jedna crna, jedna crvena i jedna narandžasta. tada sam shvatio da se radi o teroristi - izjavio je za Rojter medicinski radnik po imenu David koji je odbio da otkrije svoj prezime.

Ispostavilo se da je to bilo telo Brahima Abdeslama, jednog od bombaša i rođenog brata Salaha Abdeslama, trenutno najtraženijeg teroriste Evrope, koji je i dalje u bekstvu.

Bez obzira na sve, David je pokušao da oživi Brahima Abdeslama, jednog od terorista koji je bio deo kravavog terorističkog napada koji je prošle nedelje Pariz zavio u crno.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.