Pokret Naši: Srećan rođendan Putinu od braće Srba FOTO

Izvor: B92, 07.Okt.2022, 12:07

Pokret "Naši": "Srećan rođendan Putinu od braće Srba" FOTO

Beograd/Novi Sad -- Konzervativni pokret Naši sa više desetina bilborda u Beogradu i Novom Sadu čestitao je rođendan Vladimiru Putinu predsedniku Ruske Federacije.

Na bilbordima se nalazi lik ruskog predsednika Vladimira Putina uz natpis "Srećan rođendan predsedniku Vladimiru Putinu od braće Srba", dok je kao potpis navedeno: "Konzervativni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokret Naši".

Ivan Ivanović predsednik KP "Naši" poželeo je predsedniku Vladimiru Putinu puno zdravlja, sreće kao i uspeha u vojnoj intervenciji u Ukrajini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilbordi za Putinov rođendan! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022

Na bilbordima se nalazi lik predsednika Vladimira Putina uz natpis "Srećan rođendan predsedniku Vladimiru Putinu od braće Srba! "..Konzervativni pokret Naši sa više desetina bilborda u Beogradu i Novom Sadu čestitali su rođendan Vladimiru Putinu predsedniku Ruske Federacije...kao i potpis  "KonZervativni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Šešelj čestitao rodjendan Putinu i poželeo uspeh 'u velikim državničkim poduhvatima'

Izvor: Beta, 07.Okt.2022

Predsednik Srpkse radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj čestitao je danas 70. rodjendan predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i uz dug život i dobro zdravlje, poželeo mu i "uspeh u velikim državničkim poduhvatima"."Vaša borba za zaštitu ruskog naroda zaslužuje divljenje i putokaz je celom slobodoljubivom...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.